Verhaal van een gemotiveerde klant.

Als fervente skiër heb ik altijd al mijn slalomvaardigheden willen verbeteren. Dus toen ik hoorde over de week slalomtraining op de Stubaier Gletsjer, tijdens de herfstvakantie gegeven door olympische atleten Jerke van den Bogaert & Marjolein Decroix, greep ik meteen mijn kans.
Ik wist dat dit de perfecte gelegenheid was om mijn techniek aan te scherpen, nieuwe vaardigheden te leren en te genieten van een onvergetelijke skireis.

Bij aankomst op de Stubaier Gletsjer werd ik begroet door een prachtig besneeuwd landschap en een opwindende sfeer. Het Kriski-team verwelkomde me hartelijk en zorgde ervoor dat alles perfect was georganiseerd. Het gezellige hotel, de adembenemende uitzichten creëerden de ideale setting voor een week vol slalomtraining.

Jerke van den Bogaert, nam meteen de koe bij de hoorns. Zijn passie voor skiën en zijn expertise waren direct merkbaar. Met zijn geduldige en bemoedigende benadering zorgde Jerke ervoor dat ik me op mijn gemak voelde, zelfs als ik nieuwe technieken uitprobeerde.

Gedurende de week kreeg ik dagelijkse feed back op maat. Jerke beoordeelde mijn techniek, identificeerde mijn sterke punten en werkte met mij aan de aspecten die verbeterd konden worden. Van het aansnijden van bochten en het verbeteren van de balans tot het optimaliseren van mijn timing, elke sessie bracht nieuwe inzichten en vooruitgang. De feedback van Jerke was waardevol en gaf me het vertrouwen om uit mijn comfortzone te stappen en mezelf te blijven uitdagen.

Wat deze ervaring nog specialer maakte, was de groep van medeskiërs die deelnamen aan de technische stage. Het delen van dezelfde passie en het streven naar groei creëerde een ondersteunende en motiverende omgeving. We moedigden elkaar aan, deelden tips en vierden samen onze individuele vooruitgang. De banden die we tijdens deze week hebben gesmeed, zijn net zo waardevol als de verbetering van onze slalomvaardigheden.

De week slalomtraining op de Stubaier Gletsjer met Jerke van den Bogaert, Marjolein Decroix en georganiseerd door Kriski, was een onvergetelijke ervaring. Mijn slalomvaardigheden hebben een enorme sprong voorwaarts gemaakt dankzij de deskundige begeleiding van Jerke. Bovendien heeft de gemeenschap van gelijkgestemde skiërs en de prachtige omgeving mijn reis nog specialer gemaakt. Ik kan niet wachten om mijn verbeterde slalomvaardigheden te laten zien aan mijn vrienden en familie op onze volgende reis!

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.