Waarom kiezen voor Kriski

Passie voor sneeuw & natuur

Kwaliteit & klanttevredenheid

Kennis & ervaring

We streven ernaar om onze liefde voor skiën, bergen en buitensport naar jullie over te brengen. Met aandacht voor elk detail en ieder individu, bieden we kwalitatieve skireizen aan met zorgvuldig gekozen hotels in sneeuwzekere gebieden. We delen graag onze kennis en ervaring.

Nederlandstalige skilessen inbegrepen​

Op de skireizen die tijdens de schoolvakanties wordt telkens Nederlandstalige skiles voorzien in de voormiddag. In kleine groepjes van max. 10 personen krijg je van een gediplomeerde Nederlandstalige skileraar tips en tricks om nog beter te skiën. Zo skiet iedereen op eigen niveau onder begeleiding van een skileraar. Na de middag heb je dan tijd om met familie en vrienden te skiën. Fun for everyone!

Kinderanimatie​

Elke namiddag worden een reeks leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen die de skipiste graag eens omruilen voor knip en plakwerk, kinderdisco of een sneeuwballenfuif. Ons team kinderanimatoren slaagt er telkens in jouw kids een fijne namiddag te bezorgen terwijl jij onbezorgd op jouw latten staat.

Gedreven team

Reisleiders, skileraren en kinderanimatoren

Kriski Team

Reisleiding

Jaren ervaring, versterkt door vriendschap

Passie voor Kriski & de skisport is kenmerkend.

Skileraars

Gediplomeerde en gepassioneerde Nederlandstalige skimonitoren

Laatste nieuwe technieken doorgeven en rekening houden met terreinkeuze. Je leert makkelijker bij op een piste die je goed beheerst dan een te moeilijke skipiste. We delen onze skigroepen daarom in met de kleuren van de pistes: groen, blauw, rood en zwart.

Trainers

Passie en gedrevenheid voor ski & techniek

Ook onze skimonitoren worden elk jaar bijgeschoold, dit door onze trainers en/of slalomtrainers. Zo verzorgen o.a. Jerke Van den Bogaert en Marjolein Decroix, beide voormalige Olympische skiërs, reeds vele jaren onze slalomstage gecombineerd met techniek.

Samen met een vaste kern trainers (A’s) verzorgen we een technische stage voor onze skileraars maar ook voor de gedreven klant / skiër tijdens de herfstvakantie en de tweede week van de paasvakantie. Voor wie echt wil leren skiën, raden we deze stage aan.

Organisator

Alle details voor jou geregeld

Voor wie op afstand kijkt, lijkt het kinderspel, toch is de hele organisatie van de reis tot in de kleine details voorbereid, dankzij ons team op kantoor. Door middel van kennis, eigen software, gedrevenheid, passie en vooral de terugkerende tevreden klanten slagen ze erin om met hart en ziel elke reis vlotjes uit te werken.

Kriski vandaag

Vaste waarde in Vlaanderen

Kriski is een vaste waarde in Vlaanderen en dit dankzij jullie mond-tot-mondreclame, de enige reclame die Kriski hanteert.

Kriski organiseert familieskivakanties, shortski’s, incentives, heliski, toerski … naar Europa, Canada, Japan, Noorwegen, Kamchatka … met auto, bus (slaapbus, royal of dream class of VIP), vliegtuig (economy, VIP) of met de trein.

We blijven innoveren

Met nieuwe bestemmingen en formules

Japan, Canada, USA, Noorwegen zijn steeds meer in trek en keren nu jaarlijks terug in ons aanbod van skireizen. Daarnaast bieden we met Kriski+ ook het jaar rond à la carte verre bestemmingen aan.

Heliski en diepsneeuw skiën zijn niet meer weg te denken voor de ervaren skiër. Ook hier vindt de ervaren skiër een reis bij Kriski.

Ook toerski zit in de lift. Een trend waar we als ski organisatie op inspelen.

Voor ski incentives denken we graag out-of-the-box: een shortski naar Sierra Nevada of Andorra in combinatië met Barcelona of een voetbalmatch in Madrid, skiën onder het noorderlicht of overnachten in een ijshotel.

Fly & ski blijven we uitwerken, veilig en ontspannend. Vanaf 10 personen vervoeren we je bagage tot een bestemming.

Op vlak van technologie

Met de ontwikkeling van onze eigenste Kriski Chatbot heb je alle praktische info van je skireis steeds bij de hand.

Kriski ontstaan

"Alles begon in 1998 toen ik een eerste familie skireis organiseerde voor vrienden"

Meegekregen van vader

Het skiën heb ik meegekregen van mijn papa die in het Zwarte Woud is opgegroeid. Telkens we op familiebezoek bij opa en oma gingen, waren we elke dag te bespeuren op de Feldberg. Skibroeken konden we ons niet permitteren, we gebruikten een plastieken onderbeenbescherming boven de jeansbroek zodat onze voeten niet nat zouden worden. “De eerste beneden is de beste skiër”, zei mijn papa steeds. In die tijd met heel lange ski’s ging sneller en rechtdoor iets makkelijker dan bochten maken.

Eerste familie skireis

Alles begon toen ik een eerste familie skireis organiseerde. We vertrokken met vrienden en families, zo’n 65 personen, naar Risoul. Een jaar later werden dat 85 personen. Nooit gedacht welk verhaal erop zou volgen. Het was me enkel te doen om mijn passie voor skiën.

Passion leads to quality, quality leads to satisfaction!

Overname reisbureau

Al jaren hongerig naar het ondernemen, besloot ik na 2 jaren de sprong te wagen. Ik startte op als ski touroperator en kocht meteen 325 hotelbedden aan voor de volgende winter. Ik zou de reizen organiseren en een samenwerkend reisbureau zou de administratie op zich nemen. Echter, geen enkele reisagent geloofde in mijn plan, waardoor ik genoodzaakt werd een failliet draaiend reisbureau over te nemen om mijn passie waar te maken. Zo gezegd, zo gedaan. In plaats van 325 hotelbedden te verkopen, verkocht ik in mijn opstartjaar maar liefst 625 bedden.

Gepassioneerde medewerkers

Het succes dank ik aan mijn team skileraars die met mij dezelfde passie deelden, en mee beslisten in het Kriski concept. Hoe we elke reis zouden organiseren om hiermee de klanten tevredenheid zo hoog mogelijk te krijgen. Na 20 jaren vormen zij nog steeds de fundamenten van Kriski en mag ik ze rekenen tot mijn beste vrienden. Het Kriski familie concept is nog steeds niet veranderd.

Kris Klingele

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.