Skivakantie in Jasper, Canada

Voorbeeldreis

In ' t kort

Wie ervan droomt te skiën in Canada is bij Kriski aan het juiste adres.
Ski in Canada temidden van de imposante Rocky Mountains, in het sneeuwzeker skigebied van Jasper (Marmot Basin).

Programma van dag tot dag

Skiën in Jasper

Dag 1: aankomst vlucht in Edmonton, en rit naar Jasper

385 km, 4u reistijd

In de vooravond land je in Edmonton waar je de huurwagen oppikt en naar Jasper rijdt. De Rockies zorgen voor een warme welkom in het prachtige nationale park. Jullie reizen door dicht beboste landschappen, langs de kronkelende Athabasca rivier, bevroren meren en diepe kloven.
Bij aankomst in het hotel ligt jullie skipas reeds klaar voor een vlotte start morgen.
Overnachting in Jasper.

Dag 2: Jasper

Na een deugddoende nachtrust worden jullie deze ochtend getrakteerd op een prachtig zicht op de bergen rondom jullie. Via onze reisapp kan je de leukste ontbijtadresjes in Jasper opsnorren vooraleer jullie het skigebied van Marmot Basin opzoeken.
Marmot Basin is een skigebied dat zowel beginners als ervaren wintersporters niet onberoerd laat. Beginnende skiërs halen hun hart op op de 100 km pistes en ervaren wintersporters kunnen zich ook uitleven op de typisch Canadese ‘bowls’ en ‘tree runs’.
Daar bovenop staat er nauwelijks volk te wachten aan de skilift!
Overnachting in Jasper.

Dag 3 t/m 7: Jasper

Leg je de latten graag even aan de kant? Dan biedt Jasper nog tal van mogelijkheden. Zo kan je gaan ijsklimmen, een dagtocht maken met een hondenslee, op zoek gaan naar wilde beesten in het nationale park, of een ijswandeling maken in Maligne Canyon.

Dag 8: Jasper – Edmonton Airport

Deze avond vliegen jullie vanuit Edmonton huiswaarts met een rechtstreekse vlucht van KLM.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.