5-Daagse incentive Andorra meets Barcelona

Incentive & groepsreizen, Verras me, Voorbeeldreis

In ' t kort

Tijdens deze 5-daagse voorbeeldincentive combineer je een skivakantie Andorra met een citytrip Barcelona. Ontdek Andorra als een waar skiparadijs in het sneeuwzeker Soldeu, en ga op verkenning in Barcelona, de stad van Gaudi.

Programma van dag tot dag

Dag 1: vertrek vanuit Brussel – Andorra

Vlucht Brussel-Toulouse en transfer naar je hotel in Andorra.

Dag 2: Andorra, Soldeu

Het bergstaatje Andorra, in de Pyreneeën, is niet enkel een taksvrij shoppingwalhalla, maar ook een waar skiparadijs. Gelegen in een prachtig natuurgebied zijn spectaculaire uitzichten hier gegarandeerd! Daar bovenop is dit gebied zeer sneeuwzeker met bergtoppen boven 2.000 meter én een flinke voorraad sneeuwkanonnen. Klaar voor een dag skiplezier!

Overnachting in je hotel in Andorra.

Dag 3: Andorra, Soldeu

Klik die botten in de ski’s en weg ermee! Geniet van de sfeer in dit mondaine skioord en neem de tijd om taksvrij te shoppen.

Overnachting in je hotel in Andorra.

Dag 4: Andorra – Barcelona

Na het ontbijt vertrekken we richting Barcelona waar we voet aan wal zetten kort na de middag. Bekijk de stad vanuit een ander perspectief!

Overnachting in je hotel in Barcelona.

Dag 5: Barcelona

Ontwaak in de stad die getekend werd door Gaudi en geniet van het ontbijt. Profiteer van vrije tijd om souvenirs te kopen of de Ramblas te verkennen.

Middagtransfer naar de luchthaven en terugvlucht naar Brussel.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.