Trotse collega Bram vertelt.

De winter is altijd een betoverend seizoen, vooral voor degenen die de vreugde van het skiën kennen.
Dit jaar mocht mijn dochter mee op haar allereerste skireis, en we kozen voor hotel Mallaun in See, vooraan in het Paznauntal.
Van haar eerste keer op de piste tot de opwinding van het verkennen van de besneeuwde landschappen, elk moment was gevuld met gelach en plezier.

Voordat we vertrokken, was er een mix van opwinding en zenuwen in de lucht. Mijn dochter was vastbesloten om haar skivaardigheden te ontwikkelen en nieuwe vrienden te maken. De bergen kennende wist ik dat See de perfecte plek was voor haar eerste skireis. Goed hotel, aan de lift, niet al te ver van België en zeer goede beginnerspistes vlakbij het centrale punt in het skigebied.

Bij aankomst werden we hartelijk begroet.
De gezellige sfeer en het adembenemende uitzicht op de omliggende bergen maakten meteen indruk op ons.
Het hotel bood comfortabele kamers, uitstekende faciliteiten en heerlijke maaltijden, waardoor we ons meteen thuis voelden.

Het hoogtepunt van de reis waren natuurlijk de skilessen met juf Charlie en juf Ibe. De ervaren en geduldige Nederlandstalige skileraars zorgden ervoor dat mijn dochter zich dadelijk op haar gemak voelde op de ski’s en hielpen haar stap voor stap haar vaardigheden te verbeteren.
Met leuke spelletjes en oefeningen leerde ze snel de basisprincipes van het skiën en werd ze steeds zelfverzekerder op de piste.

De skireis met Kriski in Hotel Mallaun heeft ongetwijfeld een speciale plek in ons hart veroverd. Mijn dochter heeft niet alleen haar skivaardigheden ontwikkeld, maar heeft ook vriendschappen gesloten en onvergetelijke herinneringen gemaakt. We zijn dankbaar voor de professionele begeleiding en de warmte van het personeel, die deze reis zo bijzonder hebben gemaakt.

De eerste skireis van mijn dochter was een droom die uitkwam. Het was een avontuur vol opwinding, groei en plezier. We kunnen Kriski en Hotel Mallaun niet genoeg aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een geweldige skireiservaring. Voor mijn dochter was deze reis het begin van een liefde voor skiën die haar de komende jaren zal blijven inspireren.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.