Oostenrijk

Samnaun-Ischgl

Paasvakantie

Begeleide groepsreis

Hotel Kajetansbrucke

3/5

Hotel Kajetansbrücke wordt uitgebaat door een familie voor families, dit is werkelijk thuiskomen. De kamers kregen recent een make-over met nieuwe inrichting en zalige nieuwe bedden.
Hier kan je ook heerlijk relaxen in de wellness met Tiroolse sauna, Finse sauna, stoombaden, jacuzzi’s, infrarood cabine’s en belevenisdouches. Het hotel heeft ook een hele grote tuin met speeltuin, bij goed weer kunnen de kinderen zich er naar hartenlust uitleven. Ook binnen zijn er zeker en vast activiteiten waar de kinderen zich niet mee zullen vervelen.
Een succesvolle start van de dag begint bij het uitgebreide ontbijtbuffet met warme en koude gerechten, fruit en granen, …
Na een skidag kan de maag al eens grollen, het keukenteam zal je honger stillen met een keuzemenu. Zij serveren er met veel liefde Tiroolse, Italiaanse specialiteiten en internationale gerechten met de beste ingrediënten uit de streek.
Dorstig? In de bar schenken ze met veel plezier bier, sterke dranken en wijnen. Ambiance verzekerd!

We skiën dagelijks in het populaire skigebied Ischgl – Samnaun, dit bereik je met de auto op een kleine 20 minuten. Parkeren aan de lift is gratis.

Skigebied Samnaun-Ischgl

Van 1377 m
tot 2872 m

Prijzen

volwassene
908
16 -
16 j
768

Inbegrepen

  • Verblijf 7 nachten in 2-3 persoonskamer
  • Halfpension
  • 8-daagse skipas

Niet inbegrepen

  • Huur skimateriaal via Skirent
  • Lokale verblijfstaksen (ca. 1,90 EUR pp/pn vanaf 14j)
  • Cursusgeld voor leden Sneeuwsport Vlaanderen: +299 EUR
  • Cursusgeld voor niet-leden Sneeuwsport Vlaanderen (bijkomende verzekering verplicht): +329 EUR
  • Lidgeld Sneeuwsport Vlaanderen (optioneel): 34 EUR
  • Annulatieverzekering: 40 EUR pp

Extra informatie

Vooraleer je kan deelnemen aan deze erkende initiatoropleiding ski van Sneeuwsport Vlaanderen, dien je te slagen voor een toelatingsproef. Waar en wanneer deze proeven plaatsvinden in indoor skihallen vind je hier. Daarnaast kan je vaak een toelatingsproef afleggen tijdens één van onze Kriski reizen indien er een A-trainer/ docent aanwezig is of tijdens onze Technische Stage in november of paasvakantie.

De initiatoropleiding bestaat uit 3 modules, de eerste 2 zijn theoretische gedeelten, module 3 gaat door in het buitenland. 
◦ Module 1: Algemeen gedeelte initiator
◦ Module 2A: Disciplineoverschrijdende module Initiator Alpijns Skiën
◦ Module 2B: Sporttechnische module Initiator Alpijns Skiën 
◦ Module 3: Didactisch- methodische module Initiator Alpijns Skiën in het buitenland.
Je hoeft niet persé eerst deel te nemen aan het theoretische gedeelte alvorens te starten aan Module 3. Inschrijven voor het cursusgedeelte doe je rechtstreeks bij Sneeuwsport Vlaanderen.

In samenwerking met

Sneeuwsport-Vlaanderen-350x100

Pistenplan

Locatie hotel

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.