Oostenrijk

Zwitserland

Samnaun-Ischgl

Begeleide groepsreis

Hotel Traube

4/5

In dit hotel draait het allemaal rond gezelligheid, sfeer, traditie, gastvrijheid en lekker eten.
Een perfecte keuze voor je wintervakantie. Startende bij een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet om vol energie de pistes te trotseren.
Na een intensief dagje in de bergen kan je terecht in de prachtige sauna van het hotel. Pure ontspanning voor lichaam en geest in het stoombad, Finse sauna, infraroodcabine, …
Sinds de winter van 2022 is er ook een groot verwarmd buitenzwembad om je spieren los te gooien.

Verwacht je bij het diner aan een streling van de smaakpapillen met overheerlijke regionale specialiteiten. De keuken van dit hotel kreeg al meermaals de “Tiroler Wirtshaus” zegels voor kwaliteit.
Tot slot zijn alle kamers recentelijk vernieuwd en voorzien van alle gemak en ruimte.

Vanaf het hotel is het ongeveer 25 minuten naar het skigebied van Serfaus – Fiss – Ladis en ongeveer 20 minuten naar Samnaun – Ischgl.

Skigebied Samnaun-Ischgl

Van 1377 m
tot 2872 m

Prijzen

volwassene
998
16 -
16 j
928

Inbegrepen

  • Verblijf in kamers met douche/bad en wc
  • Halfpension
  • 7-daagse skipas

Niet inbegrepen

  • Huur skimateriaal via Skirent
  • Lokale verblijfstaksen
  • Cursusgeld voor leden Sneeuwsport Vlaanderen: +299 EUR
  • Cursusgeld voor niet-leden Sneeuwsport Vlaanderen (bijkomende verzekering verplicht): +329 EUR
  • Lidgeld Sneeuwsport Vlaanderen (optioneel): 34 EUR
  • Annuleringsverzekering
  • Bijstandsverzekering op aanvraag, contacteer ons kantoor

Extra informatie

Vooraleer je kan deelnemen aan deze erkende initiatoropleiding ski van Sneeuwsport Vlaanderen, dien je te slagen voor een toelatingsproef en dien je de Start 2 Coach module van Sport Vlaanderen gevolgd te hebben. Waar en wanneer deze proeven plaatsvinden in indoor skihallen vind je op de website van Sneeuwsport Vlaanderen. Daarnaast kan je vaak een toelatingsproef afleggen tijdens één van onze Kriski reizen indien er een A-trainer/ docent aanwezig is of tijdens onze Technische Stage in de herfstvakantie.

De initiatoropleiding bestaat uit verschillende modules, zowel in België als in het buitenland, deze reis omvat het buitenlandse gedeelte van de opleiding.

Je hoeft niet persé eerst deel te nemen aan het theoretische gedeelte alvorens te starten aan Module 3. Inschrijven voor het cursusgedeelte doe je rechtstreeks bij Sneeuwsport Vlaanderen via volgende link: https://app.twizzit.com/v2/public/form/324a17a1c0bdaedb75c5bf6cb6f41f6d

Het buitenlands gedeelte van de cursus start op zondagochtend 07/04 en loopt tot en met zaterdagmiddag 13/11.

In samenwerking met

Sneeuwsport-Vlaanderen-350x100

Pistenplan

Locatie hotel

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie.